Ångerrätt - enligt distansavtalslagen

När du handlar hos oss på Oh Living har du som kund alltid 14 dagars öppet köp, ångerrätt enligt Distansavtalslagen. Det innebär att om du köper en vara har du möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar förutsatt att varan lämnas tillbaka i väsentligen oförändrat skick, i originalförpackning och med tillhörande emballage. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot varan. Du står för returfrakt.

Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka en produkt till oss betalar vi tillbaka ditt köpbelopp senast inom 10 dagar. Konsumenten ansvarar för risken vid returfrakt; denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt. Om du önskar byta din vara ber vi dig reutrnera varan och lägga en ny beställning. Vid byte står du själv för returfrakt. 

Såhär gör du om du vill returnera: Vi ber dig att skicka ett mail till Oh Livings kundtjänst om du vill returnera en vara, meddela oss vilket ordernummer och vilken vara som ska returneras. Du kommer därefter att få en förtryckt returneringsetikett via din e-post som du placerar synligt på originalförpackning. Lämna sedan in på ditt närmaste DHL-ombud, du står för returfrakt.

Reklamationsrätt - enligt konsumentköplagen

Om din vara är skadad, defekt eller felexpedierad, vänligen kontakta vår kundservice via mail: info@ohliving.se omedelbart så att vi kan åtgärda felet. Felaktig eller skadad vara ska reklameras senast inom 5 dagar efter mottagandet. I mailet skriver du ditt ordernummer, anledning till reklamationen samt bifogar bild, både på varan du önskar reklamera samt på emballaget. Vid retur av en reklamerad vara står vi givetvis för frakten och eventuell ersättningsleverans av en ny vara. Varan ska återsändas väl emballerad och i sin originalförpackning. Så snart vi mottagit varan för granskning försöker vi lösa det på bästa sätt för dig. Observera att vi ibland behöver kontakta vår leverantör för vidare instruktioner. Oh Living tillämpar konsumentköplagens reklamationsrätt.

Återbetalning

Har du betalat med kort kommer vi att sätta tillbaka returbeloppet till dig minus returfrakten om 69kr tillbaka på ditt konto. Vi hanterar och administrerar returer löpande, med en hanteringstid på ca 10 dagar. Enligt distanshandelslagen har Oh Living 30 dagar på sig.

Har du handlat via Klarna kommer vi att korrigera din faktura, ta kontakt med Oh Livings kundtjänst för mer info.

Reservationer

Oh Living förbehåller sig för eventuella fel i information, samt fel i specifikation på samtliga produkter i sortimentet. Alla bilder skall ses som illustrationer, och vi kan ej garantera att varans exakta utseende återges.Vi garanterar inte att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende eller dess färg. Storlekarna kan skilja sig åt mellan olika produkter då de flesta av våra produkter är tillverkade för hand, storlekarna är ungefärliga. 

Oh Living reserverar sig för eventuella skrivfel och ändringar av tekniska data som är utanför vår kontroll.

Kontakta oss gärna för mer information.